Krijg coaching van een 
Succesvolle Amazon Verkoper

Krijg coaching van een 
Succesvolle Amazon Verkoper

...en bereik financiële vrijheid als een echte Amazon Leeuw!

...en bereik financiële vrijheid als een echte Amazon Leeuw!

Financiële vrijheid klinkt leuk,
maar hoe bereik je dat?

Er is tegenwoordig veel gratis informatie beschikbaar om online een bedrijf te starten en financiële vrijheid te bereiken. Maar juist om die reden is het erg lastig om te starten, waar begin je? En welke informatie is betrouwbaar?

Toen ik zelf startte met zoeken naar informatie online wilde ik het liefste zo snel mogelijk weten WAT de eerste stap was en HOE ik deze stap moest uitvoeren. 

Zelf heb ik alle stappen uitgevogeld en verkoop ik inmiddels alweer succesvol sinds 2017. Daardoor weet ik precies wat de snelste route is naar die financiële vrijheid doormiddel van Amazon verkopen. Mijn 6-figure+ online Amazon business is daar het levende bewijs van.

Ik heb mijn kennis en ervaring uitgebouwd naar een volledige digitale leeromgeving waar ik ook nog eens mensen ondersteun. We groeien samen met de gehele Amazon Leeuwenfamilie naar het Amazon succes! Dit is een community vol met gelijkgestemden die precies door dezelfde stappen heenlopen als jij.

Dagelijks zie ik mijn studenten leren van elkaar en stappen maken met hun eigen Amazon bedrijf. We delen onze kennis en zorgen er samen voor dat we altijd een stapje voor blijven op onze concurrentie als een echte Amazon Leeuw. De vraag is nu, word jij ook zo'n Leeuw?

4+ Jaar

Ervaring met Amazon

1.000+ 

Mensen online geholpen

€500.000+

Omzet op Amazon

Wat is er mogelijk met Amazon?

 • Stel je eens voor dat je elke maand meer dan €10.000 binnen zou zien komen op jouw rekening, wat zou dat voor jou betekenen? Op de screenshot hiernaast zie je mijn resultaten, dit was in mijn eerste jaar op Amazon.
 • En wat nou als ik je vertel dat je dit kunt doen door niet meer dan 4 uur per week te werken? Omdat Amazon alle opslag, levering en klantenservice voor jou doet is deze droom voor mij realiteit geworden.
 • ​​Daarnaast ben je ook nog eens 100% locatie onafhankelijk, je hebt alleen een laptop met internetverbinding nodig. Alles valt te regelen via een simpele druk op de knop in de Amazon verkoop omgeving.
 • ​Dit is allemaal mogelijk met Amazon, het enige wat jij nodig hebt is de juiste kennis zodat je weet wat je moet doen, en de juiste omgeving zodat je ook gemotiveerd aan je doelen blijft werken!

Helaas grijpen maar weinig mensen deze unieke kans..

Veel mensen geloven niet in zichzelf, laten deze unieke kans voorbij gaan en blijven hangen in hun 9-5/studie.. Wat ik vaak voorbij zie komen is dat mensen denken in problemen:
 • Ik heb geen geld..
 • Ik heb geen tijd..
 • Ik heb geen zin..
 • ​Ik heb geen kennis..
Dit soort gedachten heb ik ooit ook gehad en ik begrijp waarom mensen deze gedachtes hebben. Toch valt het mij altijd op dat iedereen die succes heeft behaalt op een andere manier denkt. De mensen die succes hebben denken in oplossingen, en wat nou als ik je zeg, dat er voor elk probleem een oplossing is?

Dit is de oplossing...

Alle kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren heb ik gebundeld in één levenswerk; de Dutch AMZ Masters Cursus. 

Binnen de Dutch AMZ Masters ledenomgeving heb je toegang tot mijn exacte strategie die ik vandaag de dag nog gebruik voor mijn succesvolle Amazon business. De info geeft je alle tools om jouw Amazon bedrijf van 0 naar €10.000 winst per maand te schalen.

Je krijgt toegang tot een volledig digitale cursusomgeving met meer dan 50+ (inhoudelijke) video's met bijbehorende unieke templates, blueprints en pdf's die ik zelf ook gebruik.

Verder kom je in een zeer positieve netwerkgroep met gelijkgestemden, de Amazon Leeuwenfamilie groep helpt elkaar zodat we samen groeien. Dit zorgt ervoor dat al mijn studenten binnen een zeer korte tijd hun eerste product op de markt hebben staan en volop sales gaan draaien!

Hoor wat mijn studenten te zeggen hebben..

Student 1: Thijme

Student 2: Joeri

Student 3: Yoeri

JE KUNT ZELFS MET EEN INVESTERING VAN
€1.000 AL BEGINNEN..

Gemakkelijk Producten Vinden

Hoe je Producten kan Vinden Die Jou Duizenden Euro's aan Maandelijkse Omzet Laten Draaien Op Amazon

Een Stap Voor Op De Rest

Geavanceerde Amazon Marketing Technieken Zodat Jij Een Expert Bent Die De Concurrentie Op Amazon De Baas Is

Gelijk Starten Zonder Problemen

Geen Problemen met Aanmelden Bij Amazon Door 3 Simpele Stappen, Werkend Bij 100% Van De Studenten

In de Dutch AMZ Masters cursus ga je leren..

 • Hoe je winstgevende producten kunt vinden zonder enige kennis of ervaring
 • Hoe je de juiste fabrikanten kunt vinden zodat je niet wordt opgelicht
 • Hoe je moet onderhandelen met fabrikanten zodat je de laagste prijzen krijgt
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je altijd drie stappen voorloopt op je concurrentie
 • ​Hoe je jouw Amazon Store kunt automatiseren zodat je minder dan 4 uur per week bezig bent
 • ​Hoe je ALTIJD een goedkeuring krijgt van Amazon bij je account aanmelding

Maar dat is nog niet het enige..

 • Hoe jij creatief marktonderzoek kan doen zodat je ook zonder software op Amazon NL kunt starten
 • Hoe jij met een kleine investering al kunt starten zonder veel risico te nemen
 • Hoe jij je producten veilig van je fabrikant naar Amazon krijgt
 • Hoe jij ervoor zorgt dat je nooit in de problemen komt met Amazon omdat je up to date bent met alle regels

Daarnaast krijg je ook nog..

 • Hoe Amazon PPC Advertenties nou ECHT werken zodat jij ze in je voordeel kan gebruiken
 • ​Hoe je ervoor zorgt dat je gemiddeld 3x zoveel reviews erbij krijgt als concurrentie
 • ​Hoe je kortingscodes in jouw voordeel kunt gebruiken om je sales nog meer te laten stijgen
 • ​Hoe jij een hoge conversie bereikt met jouw verkooppagina op Amazon
 • ​Hoe jij op pagina 1 komt te staan met jouw product zodat je het maximale aantal sales gaat draaien

Maar wacht.. Er is nog meer!

De Hulp van Jasper Leeuw

Ik geef erg veel om het resultaat van mijn studenten. Daarom heb ik een besloten Facebook groep waar je altijd met je vragen terecht kan. Mocht er een punt zijn waar je echt niet uit komt, dan ga ik 1 op 1 met jou kijken hoe ik je verder kan helpen.

Daardoor zorg ik ervoor dat je er nooit alleen voor komt te staan, dus lukt de Amazon aanmelding niet, snap je na tientallen filmpjes te hebben gekeken nog steeds niet precies hoe het verschepen nou werkt of heb je toch problemen met Amazon?

Geen probleem, ik heb al die problemen al een keer mee gemaakt en zorg ervoor dat jij door kunt pakken met je Amazon bedrijf. Zoals ik al zei, jouw resultaat is mijn resultaat en ik doe er alles aan om jou succesvol te maken!

BONUS #1: Feedback Booster (t.w.v €497)

Op Amazon is het van cruciaal belang dat klanten tevreden zijn met jouw producten. Daarom zorgen we er in de cursus voor dat je weet hoe je jouw klanten tevreden kunt houden.

Maar wat nou als er toch een ontevreden klant negatieve feedback achterlaat? Als dit blijft staan kan dit leiden tot een vermindering in conversie en dus in sales. 

Er is een geheime methode die ervoor zorgt dat je voor een groot deel van de gevallen de negatieve feedback weg kunt halen. Deze methode delen we in deze unieke gratis BONUS.

BONUS #2: Fabrikanten Template (t.w.v €747)

Als je ervoor wil zorgen dat jouw eerste product op Amazon een succes wordt dan zijn er een aantal factoren waar je op moet letten. Een belangrijke factor die erbij komt kijken is je uiteindelijke winstmarge.

Als jij niet weet hoe je goed moet onderhandelen met fabrikanten en hoe jij de laagste prijzen kunt krijgen gaat dit snijden in je winstmarge. Daarom bestaat deze BONUS uit een volledig fabrikanten template die je 1 op 1 kunt kopiëren.

Om je winst nog eens te verhogen doe ik er ook nog een unieke kortingscode bij zodat je nog eens extra korting krijgt op software van Viral-Launch!

BONUS #3: Gevorderden Module (t.w.v €1747)

Voor de meeste mensen is het eerste doel om €1.000, €2.000 of misschien zelfs wel €5.000 winst per maand te gaan maken. Dit omdat ze dan eindelijk kunnen doen wat ze willen doen zonder vast te zitten aan een 9-5 of studie.

Maar er zijn ook altijd mensen bij die echt next level willen gaan, dan heb ik het over €20.000, €50.000 of zelfs wel €100.000 euro per maand. Wat er dan optreed zijn schaalproblemen, omdat je op een andere manier te werk moet gaan dan eerst.

Om deze schaalproblemen op te lossen is er ook nog een gevorderden module die ik er als gratis BONUS bij doe. Deze module heeft gigantische waarde en is voor de mensen die echt het uiterste uit zichzelf willen halen een must-have.

De beste investering die je als ondernemer kan maken is een investering in jezelf!

Ik help graag zoveel mogelijk mensen om het beste uit zichzelf te halen en met het opzetten van hun eigen Amazon bedrijf. Om dit mogelijk te maken is er een eenmalige investering in jezelf vereist. Ik heb zelf ooit ook een Amazon cursus aangekocht en kijk waar ik nu sta, het is de beste investering ooit geweest.

100% Tevredenheidgarantie

14-Daagse niet goed geld terug garantie*

Dutch AMZ Masters

Per Maand (4x Totaal)

4 Termijnen

⭐⭐⭐⭐

 €600 

€447,-

*Prijzen zijn excl. BTW

Onbeperkt toegang!

Eenmalig

Eenmalige investering

⭐⭐⭐⭐⭐

 €2.000 

€1.497,-

*Prijzen zijn excl. BTW

Onbeperkt toegang!

*De 14-daagse niet goed, geld terug garantie geldt alleen als je minder dan 40% van de cursus hebt bekeken.

Contact

 • Redlek
 • ​Vliegend Hertlaan 1
 • ​3526KT
 • ​jasperleeuw@dutchamz
 • ​KVK nummer: 69738939