Over Mij

"Mensen overtuigen om het beste uit zichzelf te halen
en daarmee echte Amazon Leeuwen te worden!"

Missie

Ik help mensen om een online Amazon bedrijf op te zetten zodat ze voor zichzelf een passief inkomen kunnen opbouwen. Met dit passieve inkomen kunnen mijn studenten stoppen met hun 9-5 of studie zodat ze kunnen doen wat ze echt graag willen doen. 


De Dutch AMZ Masters cursus helpt hier gigantisch veel bij omdat ik mensen van A tot Z laat zien wat de stappen zijn naar een succesvol Amazon bedrijf. Verder kunnen mijn studenten bij mij terecht als ze ergens niet uit komen. 


Ook vind ik het belangrijk dat wij als Amazon Leeuwen trots zijn op onszelf en elkaar helpen. In onze Amazon Leeuwenfamilie zitten veel gelijkgestemden die allemaal hongerig zijn naar succes zoals een echte Amazon Leeuw!


Mijn Verhaal

Middelbare School Tijd

Op de middelbare school begon de zoektocht naar wat ik wilde in het leven. Ik zat op VWO en probeerde het minimale te doen zodat ik over zou gaan. Eigenlijk was er op dat moment in mijn leven niet heel veel anders dan naar school gaan, snel thuis mijn huiswerk afraffelen en vervolgens de playstation aan om te gaan gamen..

Maar toch begon er een twijfelend gevoel aan mij te knagen. Ik dacht altijd dat hoe ouder ik werd, het duidelijk zou worden wat ik wilde gaan worden in het leven. Zeker in de hogere klassen kwamen veel mensen erachter dat ze iets technisch wilde doen of bijvoorbeeld juist iets economisch.

Het probleem bij mij was dat ik school over het algemeen saai vond en ik niet echt iets had waar ik nou in uitblonk. Toen het moment van een studie kiezen aan bod kwam koos ik maar bouwkunde omdat ik dacht dat dat wel bij me zou passen.. 

Studententijd

Het volgende hoofdstuk was mijn studententijd in Eindhoven. Ik zat op de technische universiteit tussen zeer gemotiveerde mensen. Zij hadden allemaal de ambitie om zoveel mogelijk te leren op de universiteit en wilden werken naar een goede baan. Ik was niet een van deze mensen, voor mij was vooral het feesten leuk en zag school NOG STEEDS als bijzaak..

Ik werd ouder en kreeg steeds meer en meer het gevoel van, wat is nou mijn doel in het leven? Toen ik mijn bachelor diploma binnen had besefte ik me dat ik een drastische verandering nodig had in mijn leven. Ik besloot een tussenjaar te nemen. Voor mij was het alles of niets, ik MOEST na dat jaar wat bereikt hebben. Ik sprak met mezelf af, als ik na dat jaar niets bereikt heb ga ik wel weer kijken naar een studie..

Op internet zocht en zocht ik naar mogelijkheden om geld te verdienen, ik las boeken zoals 'Rich dad, Poor dad' en 'The Millionaire Fastlane'. Deze boeken leerden mij dat het slim is om in jezelf te investeren en een passief inkomen op te bouwen zodat je meer controle hebt over wat je zelf wil doen. Want luisteren naar een baas, 40-60uur per week en elke dag van 9 tot 5 werken was voor mij absoluut geen optie!

Dit is eigenlijk het kantel moment in mijn leven geweest, vooral toen ik online begon te zoeken en het Amazon business model tegen kwam. Toen wist ik eigenlijk al dat er moeilijk een weg terug zou zijn naar het studerende leven..

Ondernemers Carrière

Mijn Amazon avontuur begon bij het aankopen van een cursus op het gebied van Amazon. Ik wist dat als je iets wilde gaan ondernemen dat je er eerst de kennis voor moest hebben om succesvol te worden. Het was een investering voor mij van bijna 1.000 euro maar ik besloot dat investeren in mezelf op dat moment de beste keuze was.

Ik zocht een bijbaan om mijn kapitaal op te bouwen, nam elke dag een paar hoofdstukken van de cursus door en begon langzamerhand alles toe te passen. Soms was het moeilijk om gefocust te blijven maar ik wist gewoon, als ik dit doorzet kan ik echt wat bereiken..

Dit bleek helemaal waar te zijn want ongeveer 3 maanden later had ik mijn eerste Amazon product op de markt staan. Ik had zo hard naar dit moment toegewerkt en tot mijn opluchting verkocht ik in de eerste maand al meer dan 200 producten!

Het was ongelooflijk om te zien dat het product wat ik online gezet had door iemand anders aan de andere kant van de wereld gekocht werd en dat ik vervolgens daar mijn passieve inkomen aan over hield. 

Hier rechts zie je een tevreden Jasper die met zijn verdiende geld op Amazon naar Thailand was gevlogen. Daar heb ik een aantal ondernemers waaronder mijn mentor van toen 'Kevin David' ontmoet. Sindsdien heb ik nog vele producten op de markt gezet en ben ik me ook gaan focussen op hoe ik mensen in NL kan gaan helpen met Amazon. Niets geeft mij meer voldoening dan andere mensen op weg te helpen naar hun eigen financiële vrijheid!


Wil jij ook je eigen Amazon
bedrijf starten en een echte
Amazon Leeuw worden?

Elke dag geef ik een gratis training waarin ik de exacte strategie laat zien..

Contact

  • Redlek
  • ​Vliegend Hertlaan 1
  • ​3526KT Utrecht
  • ​jasperleeuw@dutchamz
  • ​KVK nummer: 69738939